Generacija NOW – Kviz za učenike od 5. do 8. razreda osnovne škole

Dragi učenici,

 

pred vama se nalazi kviz znanja o korištenju i programiranju Dasduino i dodatnih senzora koje koristite u projektu Generacija NOW.

Pažljivo pročitajte upute prije rješavanja kviza.

Upute

1. Kviz se sastoji od 15 pitanja i jednog zadatka. Za uspješno rješavanje zadatka biti će vam potreban Dasduino i dodatni senzori te uređaj za fotografiranje. Nakon što riješite zadatak pomoću zadane opreme, potrebno je snimiti video rješenja te video prenijeti kao odgovor na zadatak, kako je  pojašnjeno u zadatku.

2. Kvizu se smije pristupiti samo jednom i smije ga se rješavati samo jednom. Ako evidentiramo da ste kvizu pristupili više puta, u obzir ćemo uzeti samo rezultat ostvaren kod prvog otvaranja kviza.

3. Kviz smijete rješavati u paru ili u grupi zajedno s članovima tima.

4. Na početku iz padajućeg izbornika odaberite svoju ustanovu. Ako ustanova ima više timova, svi timovi rješavaju kviz zajedno. Svima će biti dodijeljen isti broj bodova.

5. Neka pitanja mogu imati više točnih odgovora.

6. Rješavanje kviza je vremenski ograničeno. Kviz možete rješavati 90 minuta. Ako u zadanom vremenu ne riješite cijeli kviz, sustav će ga predati i zatvoriti automatski sa zabilježenim odgovorima koje ste do tog trenutka ispunili.

 

Sretno!

 

Izradi! tim

You must fill out this field.