Uvod u Internet of Things

Little Bits Smart Home Kit

Little Bits: Smart Home Kit

 

Little Bits proizvodi edukacijske komplete za razna područja u elektronici i uradi-sam kulturu, a između ostalog donosi nam i odličan komplet za početak bavljenja Internetom Stvari (eng. Internet of Things). Smart home kit omogućava da na jednostavan način stvaramo elektroničke projekte povezane na internet i sve to bez lemljenja, oćičavanja ili “teškog” programiranja.

Komplet se sastoji od elektroničkih “kockica” koje se lako spajaju pomoću ugrađenih magnetića. Jednostavno prislonite blokove i vrlo brzo napravite svoj prvi projekt. U kompletu dolaze razne kockice – napajanje, senzori, LEDice… i najvažniji CloudBit blok koji nam omoguava da naše projekte spojimo na internet i upravljamo njima s udaljenog mjesta.

S ovakvim kompletom možemo napraviti puno zanimljivih i interaktivnih projekata a na ovoj web stranici objavljivati ćemo edukacijske materijale i projekte kako bi mogli što jednostavnije stvoriti vlastita mala čuda.

Do objave naših prvih materijala (stižu uskoro) pogledajte jedan od projekata koji je izrađen od Little Bits Smart Home kockica.