Nagrada za napredovanje na rang ljestvici

Pohađanjem tečajeva na Izradi! webu i skupljanjem master bedževa napredujete na našoj ljestvici znanja i vještina programiranja, odnosno postižete određeni rang.

Kao nagradu za napredovanje na rang ljestvici znanja i vještina programiranja darujemo vam stalak s 3D printanim rangovima koje ste osvojili. Kako dalje napredujete i dosežete nove rangove, mi ih pripremamo, printamo i šaljemo na vašu kućnu adresu kako biste popunili svoju kolekciju.

Ako želite da vam pošaljemo nagradu, molimo vas da na svojem korisničkom profilu ažurirate podatke o svojoj adresi na koju želite da nagrada bude dostavljena.

Prvo slanje stalka s printanim rangovima šaljemo kad osvojite 2 master bedža, odnosno postanete Maker PLUS.

Na slici možete vidjeti dostupne rangove koje možete osvojiti skupljanjem master bedževa.

Registracijom na ovu stranicu postajete Maker Curious, znatiželjnik koji pregledava edukacijske materijale, upisuje tečajeve, uči, inspirira se projektima koji su izradili drugi te istražuje.

 

Za prelazak na novi rang, Maker STARTER, potrebno je riješiti sve tečajeve unutar jedne tehnologije i osvojiti njezin master bedž. Sami odlučujete koja će to tehnologija biti. Rješavanjem tečajeva iz ostalih tehnologija, širite svoje znanje i vještine te napredujete na rang ljestvici.

 

Za rang Maker PLUS morate skupiti dva master bedža (riješiti sve tečajeve za 2 tehnologije).

 

Rang Maker MASTER postižete rješavanjem svih tečajeva za bilo koje 3 ponuđene tehnologije.

 

Rang nakon toga je Maker PRO te njega postižete osvajanjem 4 master bedža.

Maker ULTRA postajete rješavanjem tečajeva za ukupno šest tehnologija, odnosno skupljanjem 6 master bedža.

 

Za Maker ULTIMATE trebate ukupno 8 master bedževa, a za The MAKER-a njih 10.