Registracija na CS web platformu

Vrijednosti koje mjeri vaš AQ:bit mogu se prikupljati i bilježiti na online platformi posebno namijenjenoj upravo tome. U ovoj lekciji naučit ćete kako se registrirati na platformu, dodati na njoj svoj AQ:bit i pronaći ga na karti.

Napomena: Prije nego krenete s radom provjerite naziv i lozinku svoje WiFi mreže jer će vam ti podaci trebati prilikom programiranja i spajanja AQ:bita na mrežu.

Registracija na online platformu

Za početak se registrirajte na online platformu na kojoj se prikupljaju i pohranjuju podaci koje mjeri AQ:bit. Poveznica do platforme je ovdje.

U gornjem desnom kutu kliknite na gumb Prijavi se za dodavanje AQ:bita.

Otvorit će se prozor za prijavu. Ako ste prvi put ovdje, potrebno je izraditi korisnički račun pa odaberite Klikni ovdje za registraciju. Nakon toga prikazat će se registracijski obrazac te ga ispunite svojim podacima i na kraju pritisnite na Pošalji.

Nakon registracije, prikazat će se uputa s poveznicom za prijavu. Otvorite poveznicu i prijavite se sa svojim korisničkim podacima.

Nakon prijave na platformu moći ćete dodati svoj AQ:bit, pratiti na karti ostale AQ:bitove, pregledavati mjerenja i uspoređivati podatke.

Za dodavanje svog AQ:bita, u lijevom izborniku odaberite Dodaj AQ:bit.

Otvorit će se karta te upišite lokaciju na kojoj se nalazite i na kraju kliknite Dodaj.

Nakon uspješnog dodavanja AQ:bita, prikazat će se obavijest „AQ:bit je uspješno dodan. Pronađite ga u popisu AQ:bitova u lijevom izborniku.“.

Klikom na moji AQ:bitovi prikazat će vam se vaš AQ:bit na karti, uz adresu lokacije i dodijeljen token. Taj token ćete upisati u program prilikom programiranja.