Posebni littlebits moduli

Osim ulaznih i izlaznih modula postoji i nekoliko modula koje nazivamo posebnima. MP3 modul služi za generiranje zvukova, Split modul za grananje vašeg projekta i kao produžni kabel, treshold modul za pretvaranje analognog signala u digitalni (od reakcije koja se pojačava i smanjuje u reakciju koja je samo isključena ili uključena) i najbitniji CloudBit modul koji nam omogućava povezivanje projekata na Internet. Popis svih modula, te kratki opis i izgled pogledajte niže.

MP3 Player

Ovaj modul služi za puštanje raznih zvukova – može puštati konstantno zvuk, ponavljati iste zvukove, puštati sve snimljene zvukove i sl.

Split brick

Ovaj modul služi za dijeljenje projekta u dvije grane koje se mogu izvršavati istovremeno ili kao produžni kabel između modula.

Threshold

Threshold modul služi za pretvaranje analognog signala u digitalni (od reakcije koja se pojačava i smanjuje u reakciju koja je samo isključena ili uključena) – često ga koristimo kod izrade termostata, osjetnika za svjetlost i brojača.

CloudBit

Ovo je glavni modul koji čini ovaj komplet posebnim. Omogućava nam da naše projekte povežemo na Internet i upravljamo njima s udaljenog mjesta.