Uvod u Internet of Things

Little Bits Smart Home Kit

Little Bits: Smart Home Kit

 

Little Bits proizvodi edukacijske komplete za razna područja u elektronici i uradi-sam kulturu, a između ostalog donosi nam i odličan komplet za početak bavljenja Internetom Stvari (eng. Internet of Things). Smart home kit omogućava da na jednostavan način stvaramo elektroničke projekte povezane na internet i sve to bez lemljenja, oćičavanja ili “teškog” programiranja.

Komplet se sastoji od elektroničkih “kockica” koje se lako spajaju pomoću ugrađenih magnetića. Jednostavno prislonite blokove i vrlo brzo napravite svoj prvi projekt. U kompletu dolaze razne kockice – napajanje, senzori, LEDice… i najvažniji CloudBit blok koji nam omoguava da naše projekte spojimo na internet i upravljamo njima s udaljenog mjesta.

 

S ovakvim kompletom možemo napraviti puno zanimljivih i interaktivnih projekata a na ovoj web stranici objavljivati ćemo edukacijske materijale i projekte kako bi mogli što jednostavnije stvoriti vlastita mala čuda.

 

Do objave naših prvih materijala (stižu uskoro) pogledajte jedan od projekata koji je izrađen od Little Bits Smart Home kockica.

Pogledajte ostale projekte iz kategorije